Q d´ Lux er et lille danskejet firma, som designer tøj til kvinder. Vores varer sælges engros samt fra vores butik i Helsingør.

Stilen er feminin med kant og kendetegnes ved den høje kvalitet og de fine detaljer. Under hele designprocessen bliver der lagt stor vægt på at udvælge eksklusive kvaliteter der holder over flere sæsoner. Med en særlig kærlighed for uld, er strik og uldkvaliteter en stor del af vores univers. Dette kommer til udtryk i kollektionerne både som grove uldgarner, smukke vævede metervarer eller helt fin cashmere.

Vi har valgt at arbejde på en anderledes måde i forhold til modebranchen, ikke med to årlige kollektioner, men med en løbende kollektion der fornyes hele året rundt. Det giver plads til kreativitet og mulighed for jævnligt at tilbyde kunderne nye varer. Mange af  vores designs bliver produceret i begrænset antal og er ofte nummereret. De nøje udvalgte produktionssteder ligger primært i Europa. Særlige strik med håndlavede detaljer bliver lavet på en lille workshop i Vietnam. Vi holder af den tætte personlige kontakt til både leverandører og kunder.